Linnéasalen

Huvudbyggnaden, "Utsikten" och "Linneásalen"
Den avlånga lägre byggnaden ligger vackert över bäcken. Byggnaden kallas Linnéasalen och kan även fungera som mötes- eller konferenslokal. Ett större kök som används vid lägerverksamheter och större gruppbokningar ligger längst in i Linnéasalen och gränsar till huvudbyggnaden. 
Det finns även ett mindre kök med ingång på gaveln, som används av vandrarhemsgäster men även vid mindre gruppbokningar.
Den äldre gula byggnaden bakom är huvudbyggnaden som "alltid" funnits här på gården långt före många av de andra byggnaderna. Här finns ett litet kontor och på övervåningen är det privat boende.
Nedervåningen i huvudbyggnaden har en mindre konferenssal, "Utsikten"

Föreningar, ungdoms verksamheter och läger.

Linnéasalen byggdes under 1960-talet av då verksam Scoutförening på området. Föreningen fick bidrag från Odd Fellow för att bygga en lokal där man  skulle mötas och umgås under de pågående lägerverksamheterna som då var många och stora, främst handikappläger.

Idag är lokalen inte i bruk under de kalla perioderna på året. Vi är också medvetna om att vissa personer kan känna av mögellukt, därför rekommenderar vi alltid att ni besöker lokalen innan ni hyr.
Under de torrare perioderna på året är luften i Linnéasalen bättre och vi erbjuder kortare uthyrningar så som möten och dagkonferenser. 


Vår dröm är att Linnéasalen ska renoveras och bli en åretruntbyggnad där fler föreningar kan vara. Det är tack vare den drömmen vi fortsatt verksamheten här för att vi vet att det skulle bli en så fantastisk plats för så många. 
Du kan stötta vårt projekt med att utveckla Marsbäcken genom att bli medlem i Föreningar i Tjust www.foreningaritjust.se

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now