Huvudbyggnaden, "Utsikten", "Linneásalen" och "Gemenskapen"
I den avlånga byggnaden som ligger över bäcken, finns vandrarhemskök med ingång på gaveln. Här inne finns även kylskåp till våra gäster, samt TV-rum.
 

Huvudbyggnaden är den äldsta av byggnaderna. Övervåningen är privat boende.
I nedervåningen finns ett storskaligt kök som kan ingå när du bokar fester eller vid andra större evenemang. I huvudbyggnadens nedervåning finns en mindre konferenssal, "Utsikten", som passar för middagar, konferenser, föreningsmöten eller utbildning.  I denna äldre huvudbyggnad är övervåningen lägenhet och boplats för gårdens arrendator.

Linnéasalen är det avlånga hus som sitter ihop med Huvudbyggnaden. I Linneásalen finns en stor samlingssal för c:a 80-120 personer. Samlingssalen är utrustad med en ljudanläggning, filmduk, kanon och whiteboard. I samlingssalen finns även en stor öppen spis vilket gör det väldigt mysigt att ha middagar och fester här.

I Linnéasalens nordliga entré, som vätter mot vandrarhemsbyggnaderna, finns "Gemenskapen", som är vandrarhemsgästernas samlingsplats med tv och matbord. Även ett litet kök för våra vandrarhemsgäster finns här.

Linnéasalen är perfekt för större arrangemang, så som bröllopsmiddagar, konferenser, kursverksamhet, minnesstunder eller årsmöten.

Ca 80 personer vid dukade bord, ca 120 personer vid skolsittning.
.

 

 

 

 

Konferenssalen "Utsikten" i huvudbyggnaden är perfekt för möten med upp till 35 personer.

 

I huvudbyggnaden ligger också det stora köket. Här kan ni fixa frukost, lunch och middag! 
Bor ni på lägerängarna så har vi Gasolkök att hyra ut.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now