Friluftsgården Marsbäcken – vår gemensamma pärla!

Marsbäcken är en underbar plats strax norr om Gertrudsvik i Västervik.

Här har det bedrivits en fantastisk verksamhet, framförallt genom Scouterna, ända sedan 1960-talet. Läger för friska och handikappade, ledarutbildningar för scouter, konfirmationsläger, bröllop och privata arrangemang.
Idag har gården fått nytt liv genom Föreningar i Tjust som driver anläggningen i samarbete med flera lokala föreningar.
Hit kan du komma när du vill som privatperson för att bada vid stranden, spela fotboll på ängen, ta en promenad på Tjustleden eller utmana dig själv i mountainbikecykling.
Du kan också hyra anläggningen privat, via företag eller via en förening -här finns lägerängar för camping, men även boende med 43 bäddar och storkök, föreläsningslokaler både stora och små.

Föreningar i Tjust – det ideella föreningsråd som vill tillvarata föreningars intressen i kommunen, ansvarar för uthyrning och drift av gården i samarbete med Stiftelsen Marsbäcken som äger byggnaderna. 
 

Just nu söker vi en ny arrendator för att driva vandrarhem och camping!
Detta är en unik möjlighet att ta över, förvalta och utveckla en potentiell verksamhet.
Kontakta styrelsen i Stiftelsen Marsbäcken:  info.marsbacken@gmail.com
Ett arrende innebär ett flerårigt kontrakt där du hyr byggnaderna och campingplatserna (inklusive inventarier), samt ansvarar för visst underhåll. Målet är att kontraktet fortlöper och förlängs för att arrendatorn ska ges möjlighet att utveckla sin verksamhet. 

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now